Op een gedenkwaardige avond in november organiseerde JCI West-Friesland een Charity Dinner in restaurant The Saint te Hoorn, ten voordele van Inloophuis Pisa. Dit evenement verenigde leden en ondersteuners voor een gezamenlijk doel: het bieden van steun aan Inloophuis Pisa, een organisatie die zich inzet voor de ondersteuning van mensen geraakt door kanker.

Inloophuis Pisa, dat een breed scala aan ondersteunende activiteiten biedt, van lotgenotencontact tot ontspanningsmassages en creatieve workshops, is een essentiële bron van steun voor velen in de regio West-Friesland. Het diner, verzorgd door MARQUE uit Hoorn en mede mogelijk gemaakt door de genereuze bijdragen van lokale bedrijven en particulieren, belichtte de onmisbare rol van Inloophuis Pisa in de nazorg van kankerpatiënten en hun naasten.

De avond was niet alleen een culinair succes maar diende ook als een krachtig platform voor het vergroten van het bewustzijn en het genereren van fondsen voor deze vitale gemeenschapsbron. Het succes van het uitverkochte evenement onderstreept de gemeenschappelijke waarden en het engagement van JCI West-Friesland leden om een positieve impact te maken.

Voor meer informatie over Inloophuis Pisa en hun werk, bezoek hun website. En voor een terugblik op het evenement, zie de artikelen op WEEFF, Rodi, en NH Nieuws.