Charity Diner 2023

**Charity Event ten behoeve van Puur for Kids bij Van der Valk Hoorn**

**Een Avond van Elegantie en Goed Doen**
Sluit u bij ons aan voor een onvergetelijke avond ter ondersteuning van ‘Puur for Kids’, een liefdadigheidsinitiatief dat zich inzet voor het welzijn en de toekomst van onze kinderen. Dit evenement, gehouden in het prestigieuze Van der Valk Hoorn, belooft niet alleen een avond van verfijnd entertainment, maar ook een kans om bij te dragen aan een nobele zaak.

Wat kunt u verwachten?

**Black Tie Dresscode:**
Trek uw mooiste avondkleding aan en meng u in een gezelschap van gelijkgestemden die allemaal zijn samengekomen met hetzelfde nobele doel.

**Exclusieve Veiling:**
Bied op onze prachtige kavels, variĆ«rend van unieke kunstwerken tot luxe ervaringen, allemaal gedoneerd om fondsen te werven voor ‘Puur for Kids’.

**Culinaire Verwennerij:**
Laat uw smaakpapillen dansen met een exquis 5-gangen diner, bereid door de gerenommeerde chefkok Robin van restaurant HAVN. Elk gerecht belooft een symfonie van smaken die perfect zijn samengesteld om uw culinaire ervaring onvergetelijk te maken.

**Entertainment:**
Geniet van live optredens en andere vormen van entertainment die de avond nog magischer zullen maken.

**Locatie:**
Van der Valk Hoorn

**Datum & Tijd:**
16 November – 17:00 uur

**Tickets:**
EUR 175 per stuk – Klik hier

We hopen u te mogen verwelkomen op deze bijzondere avond, waar elke bijdrage, groot of klein, een verschil kan maken in het leven van een kind. Reserveer uw plaats vandaag nog en maak deel uit van deze prachtige beweging.