Dine & Music 22 Maart

Mis het niet: Dine & Live Music

Stap binnen in een wereld waar culinaire verfijning en muzikale extase samenkomen voor een avond die u niet wilt missen. Op de net vernieuwde toplocatie van De Korenmarkt 1, bieden we u een unieke ervaring die al uw zintuigen zal prikkelen. Geniet van voortreffelijke gerechten die zijn samengesteld door onze topchefs, vergezeld door een selectie van de perfecte wijnen om uw dinerervaring compleet te maken.

Laat u vervolgens betoveren door de magische optredens van onze getalenteerde saxofonist en violist, en voel de energie van de live muziek verzorgd door onze professionele DJ. Deze avond belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol momenten die u nog jaren zult koesteren.

Datum: 22 Maart 2024
Tijd: 17:00
Locatie: De Korenmarkt 1

De plaatsen voor deze exclusieve avond zijn beperkt, om iedere gast de beste ervaring te bieden. Wacht dus niet te lang en reserveer direct uw plek hieronder via het contactformulier. Verzeker uzelf van deelname aan deze speciale avond en maak deel uit van een ervaring die u nog lang bij zal blijven.

We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen bij Dine & Live Music. Bereid u voor op een avond vol verrukkelijke smaken, betoverende muziek en onvergetelijke momenten. Wees er snel bij, want de tickets zijn beperkt. Mis deze kans niet om deel te nemen aan een evenement dat het hoogtepunt van uw jaar zal zijn!

Meld je hieronder aan.

Na aanmelding ontvang je van de Junior kamer West-Friesland de factuur, de hoogte hiervan is het aantal mensen keer EUR 150,- (btw vrij)