In februari 2024 stond JCI WF klaar voor een spannende Twinning-ervaring in Tampere, Finland, een unieke kans om internationale banden te smeden en te leren van andere JCI-leden. Twinning is een jaarlijkse traditie binnen JCI, waarbij kamers uit verschillende landen elkaar ontmoeten.

Hoewel de officiële Twinning niet door kon gaan vanwege stakingen in Finland, liet JCI WF zich niet tegenhouden. Met veerkracht en creativiteit zette onze kamer een alternatief programma op touw, gevuld met actieve activiteiten en momenten van ontspanning. Dit toont de ware geest van JCI: proactief, aanpasbaar en altijd op zoek naar mogelijkheden om te groeien en te verbinden, ongeacht de omstandigheden.

In 2025 zal JCI WF de eer hebben om de Twinning te hosten in West-Friesland, waar we JCI-leden uit België, Duitsland en Finland zullen verwelkomen. Dit zal een geweldige kans zijn om onze regio te laten zien, onze gasten te trakteren op de rijke cultuur en geschiedenis van West-Friesland, en de banden tussen onze kamers verder te versterken.