Ontdek JCI WF: Waar Ontwikkeling en Impact Samenkomen

Bij JCI WF, oftewel Junior Chamber International West-Friesland, zijn we meer dan een netwerk; we zijn een gemeenschap van ondernemende geesten onder de 40 die streven naar persoonlijke groei. Onze organisatie rust op vier solide pijlers: Community, Training, Business en Internationaal, die elk dienen als fundament voor onze diverse motivaties en gedeelde dynamiek.

De essentie van JCI is ‘learning by doing’. We zijn gedreven door de positieve energie die ontstaat uit actieve betrokkenheid en zien de tijd en inzet voor JCI als een investering die rijke ervaringen en groeikansen biedt. Onze leden bouwen aan netwerken, dragen bij aan maatschappelijke verbeteringen en halen voldoening uit de energie die actief lidmaatschap genereert.

JCI is een podium voor ontwikkeling door middel van landelijke en internationale trainingen en evenementen, waarbij samenwerking op elk niveau centraal staat. Het adagium ‘alleen kun je iets, samen kunnen we alles’ weerspiegelt onze visie op samenwerking en gemeenschapszin die verder reikt dan lokale of nationale grenzen.

Met een indrukwekkend ledenaantal van meer dan 170.000 in meer dan 115 landen, en actief in meer dan 5.000 steden wereldwijd, belichaamt JCI de kracht van een wereldwijd netwerk. In Nederland alleen al verenigen we 1.700 leden binnen 85 lokale kamers, allemaal gedreven door de visie om het vooraanstaande wereldwijde netwerk van actieve jonge burgers te zijn.

Onze missie, het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden die jongeren empoweren om positieve veranderingen teweeg te brengen, is de kern van wat we doen. We geloven in de kracht van het maken van een verschil, een overtuiging die ons verenigt en het fundament vormt van onze vereniging. Samen leren, lachen en groeien, dat is waar JCI WF voor staat.

Ontdek meer over onze impact, kom meer te weten over onze rijke geschiedenis, of vind een kamer dicht bij jou en word deel van onze inspirerende gemeenschap.